HRANĂ COMPLETĂ INTEGRAL
SUB FORMĂ DE FULGI PENTRU CAI
MATERII
PRIME PENTRU HRANĂ: fulgi de porumb 18,70%, fulgi de orz decorticat
integral 17,00%, fulgi de ovăz decorticat şi integral 11,00%, fulgi de fasole 11,00%,
fulgi de lucernă uscată selecţionată de deal 10,00%, fulgi de tărâţe, şrot şi uruială de grâu
10,00%, fân uscat sub formă de fulgi 6,00%, fulgi de uruială de orez 6,00%, fulgi
de mazăre 3,5%, fulgi de făină din extract de seminţe de floarea soarelui 3%, carbonat de calciu din roci calcice măcinate
1,00%, melasă de trestie 1,00%, fulgi de roşcovă 1,00%, fulgi de seminţe de in
0,5%, adaos de principii active 0,3%.
ANALIZĂ
CHIMICĂ S.T.Q. %
Umiditate
|
13.00
|
Proteine
neprelucrate
|
13.50
|
Grăsimi neprelucrate
|
3.16
|
Celuloză
neprelucrată
|
8.62
|
Cenuşă neprelucrată
|
8.90
|
Sodiu
|
0.19
|
Calciu
|
2,43
|
Fosfor
|
0,33
|
ADAOS
DE PRINCIPII ACTIVE PE KG
(Stabilizate
protejate şi/sau microîncapsulate)
(conceput special pentru a garanta aportul
vitaminic corect)
Vit.
A
|
6.423,66 U.I.
|
Acid
pantotenic
|
2,14 mg
|
||
Vit.
D3
|
342,60 U.I.
|
DL
Metionină
|
85,65 mg
|
||
Vit.
B1
|
0,51 mg
|
Clorură de colină
|
42,82 mg
|
||
Vit.
B2
|
0,43 mg
|
Oxid
de magneziu
|
17,13 mg
|
||
Vit. B6
|
0,51 mg
|
Cupru
|
2,14 mg
|
||
Vit. B12
|
1 mcg
|
Seleniu
|
1 mcg
|
||
Vit. E
|
3,43 mg
|
Fier
|
6,42 mg
|
||
Vit. H1
|
1,29 mg
|
Cobalt
|
0,17 mg
|
||
Vit. PP
|
42,82 mg
|
Iod
|
0,43 mg
|
||
Vit. C
|
25,70 mg
|
MOD
DE ADMINISTRARE ŞI DOZE: A se administra în porţii de (minim) 1,5 – 2 kg/cap/zi/chintal de greutate a
animalului viu. Lăsaţi la dispoziţie apă curată de băut. Utilizarea MUSTANG
FIOC E4 exclude parţial şi/sau total administrarea unor furaje suplimentare şi
similare. Folosirea continuă a acestui aliment previne apariţia afecţiunilor
respiratorii. Analizele chimice şi ale vitaminelor sunt garantate numai dacă
produsul a fost păstrat la loc uscat şi răcoros şi în ambalajul original
sigilat. A nu se lăsa pe sol şi a se ţine departe de razele directe ale
soarelui.
Nota bene: acest produs
conţine numai substanţe naturale şi de aceea pot exista variaţii ale valorilor
analitice nutritive.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu