vineri, 6 aprilie 2012

FURAJ DE IARNA PENTRU VACI DE LAPTE


PARMAFIOC V16 DE IARNĂ
A SE FOLOSI CU FURAJ USCAT
HRANĂ COMPLEMENTARĂ INTEGRAL SUB FORMĂ DE FULGI PENTRU VACI DE LAPTE, FORMULA AMESTECULUI RESPECTĂ REGULAMENTUL PENTRU PRODUCŢIA DE LAPTE AL CONSORŢIULUI BRÂNZEI PARMIGIANO REGGIANO

MATERII PRIME PENTRU HRANĂ: Fulgi de porumb 29,00%, fulgi de orz 25,00%, fulgi de soia măcinată 15,00%, fulgi de mazăre proteică 11,00%, fulgi de tărâţe, tărâţe de grâu şi gluten de porumb 10,00%, fulgi de ovăz 7,00%, carbonat de calciu 1,00%, melasă de trestie 1,00%, adaos de principii active 0,5%, clorură de sodiu 0,5% (NaCl sup. 95%).

ANALIZĂ CHIMICĂ S.T.Q. %
Umiditate
13,00
Proteine neprelucrate
12,50
Grăsimi neprelucrate
3,25
Celuloză neprelucrată
6,30
Cenuşă neprelucrată
8,00
Sodiu
0,18


ADAOS DE PRINCIPII ACTIVE PE KG
(Stabilizate protejate şi/sau microîncapsulate)
 (conceput special pentru a garanta aportul vitaminic corect)

Vit. A
14.626,07 U.I.


Clorură de colină
97,50 mg
Vit. D3
780,06 U.I.


Oxid de magneziu
39,00 mg
Vit. E
7,80 mg


Fier
14,63 mg
Vit. PP
   97,50 mg


DL Metionină Cobalt
195,01 mg
Vit. B1
1,17 mg


Cupru
4,88 mg
Vit. B2
0,97 mg


Acid pantotenic
4,88 mg
Vit. B12
2 mcg


Iod
  0,97 mg
Vit. B6
1,17 mg


Cobalt
0,39 mg
Vit. H1
     2,92 mg


Seleniu
     2 mcg

MOD DE ADMINISTRARE ŞI DOZE: Porţie de pregătit în mod egal din substanţă uscată şi furaj uscat de bună calitate. A nu se depăşi 50% din substanţa uscată a porţiei, dar fără a coborî sub 40%. Administraţi aşadar 1 kg de hrană la fiecare 3 litri de lapte produs. Se recomandă totuşi consultarea nutriţionistului nostru în ceea ce priveşte porţia zilnică optimă. Analizele chimice şi ale vitaminelor sunt garantate numai dacă produsul a fost păstrat la loc uscat şi răcoros şi în ambalajul original sigilat. A nu se lăsa pe sol şi a se ţine departe de razele directe ale soarelui.
Nota bene: acest produs conţine numai substanţe naturale şi de aceea pot exista variaţii ale valorilor analitice nutritive.

Niciun comentariu: