PARMAFIOC
V16 DE IARNĂ
A SE FOLOSI CU
FURAJ USCAT
HRANĂ COMPLEMENTARĂ
INTEGRAL SUB FORMĂ DE FULGI PENTRU VACI DE LAPTE, FORMULA AMESTECULUI RESPECTĂ
REGULAMENTUL PENTRU PRODUCŢIA DE LAPTE AL CONSORŢIULUI BRÂNZEI PARMIGIANO
REGGIANO
MATERII
PRIME PENTRU HRANĂ: Fulgi de porumb 29,00%, fulgi de orz 25,00%, fulgi
de soia măcinată 15,00%, fulgi de mazăre proteică 11,00%, fulgi de tărâţe,
tărâţe de grâu şi gluten de porumb 10,00%, fulgi de ovăz 7,00%, carbonat de
calciu 1,00%, melasă de trestie 1,00%, adaos de principii active 0,5%, clorură
de sodiu 0,5% (NaCl sup. 95%).
ANALIZĂ
CHIMICĂ S.T.Q. %
Umiditate
|
13,00
|
Proteine
neprelucrate
|
12,50
|
Grăsimi
neprelucrate
|
3,25
|
Celuloză
neprelucrată
|
6,30
|
Cenuşă neprelucrată
|
8,00
|
Sodiu
|
0,18
|
ADAOS
DE PRINCIPII ACTIVE PE KG
(Stabilizate
protejate şi/sau microîncapsulate)
(conceput special pentru a garanta aportul
vitaminic corect)
Vit.
A
|
14.626,07 U.I.
|
Clorură de colină
|
97,50 mg
|
||
Vit.
D3
|
780,06 U.I.
|
Oxid
de magneziu
|
39,00 mg
|
||
Vit. E
|
7,80 mg
|
Fier
|
14,63 mg
|
||
Vit. PP
|
97,50 mg
|
DL
Metionină Cobalt
|
195,01 mg
|
||
Vit. B1
|
1,17 mg
|
Cupru
|
4,88 mg
|
||
Vit. B2
|
0,97 mg
|
Acid
pantotenic
|
4,88 mg
|
||
Vit. B12
|
2 mcg
|
Iod
|
0,97 mg
|
||
Vit. B6
|
1,17 mg
|
Cobalt
|
0,39 mg
|
||
Vit. H1
|
2,92 mg
|
Seleniu
|
2 mcg
|
MOD
DE ADMINISTRARE ŞI DOZE: Porţie de pregătit în mod egal din substanţă
uscată şi furaj uscat de bună calitate. A nu se depăşi 50% din substanţa uscată
a porţiei, dar fără a coborî sub 40%. Administraţi aşadar 1 kg de hrană la
fiecare 3 litri de lapte produs. Se
recomandă totuşi consultarea nutriţionistului nostru în ceea ce priveşte porţia
zilnică optimă. Analizele chimice şi
ale vitaminelor sunt garantate numai dacă produsul a fost păstrat la loc uscat
şi răcoros şi în ambalajul original sigilat. A nu se lăsa pe sol şi a se ţine
departe de razele directe ale soarelui.
Nota bene: acest produs
conţine numai substanţe naturale şi de aceea pot exista variaţii ale valorilor
analitice nutritive.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu